Време е за Sweet Time of Mine…кога, ако не сега!

HEDONISTAS,

Нова година – нови проекти, нови планове, нови очаквания…но да не забравим отново, че всичко започва от нас самите и е важно да се погрижим и за себе си, така че е добър момент да се “центрираме” на точното време…

Така се роди и идеята за Sweet Time of Mine през януари. Декември беше положително приповдигнат, но както винаги – хиперактивен, завършващ с неизменна комбинация от домакинстване на квадрат / гости / подаръци / болни мъници / пътувания / големи количества баница / пенливо и непенливо :).

Прекрасно (най-малкото уникално) време, но след него е направо задължително да има и sweet time of mine….

Без да искам да пренебрегвам необходимостта на всички от малко релакс, все пак в главата ми стоеше образа на мултифункционалната софийска дама, която декември “вдига левъла поне с две нива”, защото….вие се сещате защо…Това е и моят личен инсайт, моят опит и моят неизменен “new year resolution” в последните години – време е за повече хедонизъм, време е да забавим темпото, време е да се радваме повече на ежедневните искрици красота, време е за малко повече sweet time…

И така, какво по-хубаво от уикенд следобед с хубаво малиново вино, малки наситени шоколадови изкушения, уютна атмосфера на сладкарско ателие, шумът на “бъзззз” от разговорите с приятелки, малко глезене на кожата с иланг-иланг и аромати от мъждукащи свещи….

Заедно със сладко ателие Cake Box реализираме това релакс изживяване за вас и за самите нас.

Вики от Cake Box ще ни приготви сложни за произнасяне и запомняне, но много лесни за наслаждаване шоколадови изкушения, за които сме избрали заслужилите овации малинови вина на Trastena. Комбинираме 3 вина с 3 сета шоколадови изкушения – провокираме ви да отворите сетивата си, да се изненадате, да се поглезите, да се насладите. И накрая ще ни е интересно да споделите коя е вашата комбинация.

В уютната обстановка на сладко ателие Cake Box ви очакваме и с още relax timе с възможност да тествате избрани продукти от серията за тяло на натуралната марка Handmaids и да се насладите на уникалните аромати и дизайни на свещите на Si Deco.

Какви точно са малиново-шоколадовите комбинации и какво ви очаква на събитието може да разгледате на страницата на събитието.

линк към страницата

Очакваме ви със сладко настроение в:

Сладко ателие Cake Box
ул. Уилям Гладстон 24, София 1000
https://www.facebook.com/cakebox.bg/

Изберате между лежерна събота или неделя (няма да ви върнем, ако дойдете и двата дни ;):

12 и 13 януари 2019 г.
13:00 – 19:00 часа

Save the date & book!

It’s my pleasure,
Hedonista!

https://www.facebook.com/hedonista.bg/

п.п.

Това е първото събитие на Hedonista – нова година, нови проекти, нови приятели. Пожелавам ви повече sweet time of mine през цялата година и до нови срещи.